MÜŞTERİLERLE İLETİŞİM, NELER ARIYORSUNUZ ANLAYIŞI

 

Düzenli olarak blog yazmak, müşteriyle bağlantı kurma fırsatını da arttırır. Blogunuzun en altında, başka soruları sorarak veya yalnızca blogdaki ilgilerini paylaşarak okuyucuların etkileşime girebileceği bir yorum bölümü olmalıdır. Yorumlarına dikkat etmek, okuyucularınızın ilgi çekici bulduğu konular hakkında size fikir verir. Hangi yazı tiplerinin daha popüler olduğunu bildiğiniz zaman, en fazla ilgi ve trafiği elde etmek için bloglarınızı daha da geliştirebilirsiniz.

 

SANAYİ LİDERİ OLARAK GÖRÜLEBİLİRSİNİZ

 

Uzmanlaştığınız sektördeki temel konuları kapsayan bir blog kanalı başlatmak, sektör lideri olma imajını yaratır. Bilgilendirici, alakalı blog gönderileri oluşturmak, şirketinizdeki okuyucuların ve mevcut müşterilerin güvenini etkiler. Oluşturulan güven, blog yayınlarınızda sunulan endüstri deneyiminiz ve uzmanlığınızla yansıtılır. Bu nedenle, okuyucular ürünlerinizi / hizmetlerinizi blog yayınlarınızı okurken yarattığınız güven ile ilişkilendirir.

 

SİTENİZE GERİ GELECEK İNSANLAR İÇİN BİR NEDEN YARATIR

 

Değerli blog gönderileri yaratan aktif bir blog kanalı oluşturmak, web sitesi trafiği, potansiyel satışlar ve satışlar için yeni bir kaynağa dönüşme şansına sahiptir. Blog gönderisini değerli bulan okuyucular web sitenizi ziyaret edebilir ve yeni bir lider olabilir ve bir ürün / hizmet satın alabilir. Blog postanıza blog postası konusuna göre Eylem Çağrısı (BTA) eklemek, ek trafik kazanma olanağını daha da artırabilir. Blog gönderileri aracılığıyla müşteri adayları ve satışlar oluşturmak, bloglamanın işinizi çeşitli şekillerde nasıl geliştirme şansına sahip olduğunu gösterdiği için kazanmak için değerli bir varlıktır.

 

Blog, içerik, post, web sitesi, SEO, CTA, iç bağlantı, aktif web sitesi, şirket sitesi, şirket bloğu, kurum blog sayfası, güncel haberler, endüstri,

 

SOSYAL MEDYA İÇİN İÇERİK

 

İşletmeniz için sosyal medya hesaplarınız varsa, blog içeriğinizi yayınlamak (umarız!) Hem markanıza ilgi duymanın hem de sitenize trafik çekmenin iyi bir yoludur. Pazarlama bütçenize bağlı olarak, sosyal medyadaki blog yayınlarını artırma olanağına sahip olabilirsiniz. Tanıtılan sosyal medya blog gönderileri, web sitenize yönlendirilen trafiği daha da arttırırken, kullanıcıların yayınlarını en son haber kaynağına almanın taktiksel bir yoludur.

 

SONUÇ

 

Yukarıdaki bu noktalardan görebileceğiniz gibi, bloglama büyük veya küçük, yeni veya eski her şirketin pratik yapması gereken bir şeydir. Müşteri ilişkileri ve güven, dönüşümler, SEO otoritesi ve çok daha fazlasını oluşturur. Düzenli bir programın sürdürülmesi, uzun vadede, web sitenize ve şirketinize birden fazla şekilde fayda sağlayacaktır.

Paylaş: